Dembélé s'acosta al PSG: Xavi crema l'últim cartutx
Hores decisives per al futur de Dembélé
barça

Dembéle comunica que vol marxar al PSG i el Barça comença a veure-hi la part positiva

El francès ha viatjat amb l'equip a Las Vegas i la seva sortida es veu abocada a un traspàs negociat

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça veu Dembélé fora del club i comença a veure la part positiva de la marxa del francès. Tant el cos tècnic com la directiva veuen que l'operació pot desembussar la situació econòmica del club i desbloquejar inscripcions i fitxatges pendents.

Cada hora que passa juga a favor dels interessos del club blaugrana i s'ha esvait la possibilitat del pagament de la clàusula unilateral per part del jugador.

Finalment, Dembélé ha viatjat amb l'equip a Las Vegas. Fonts del club han confirmat que el futbolista ja els ha comunicat oficialment per escrit el seu desig d'anar-se'n al PSG, i el Barça li ha donat cinc dies de termini per negociar amb el club francès i presentar una oferta de traspàs que sigui atractiva per a ambdues parts.

El jugador tenia una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros fins a les 23.59 d'aquest dilluns i, a partir d'aquest dimarts, aquesta clàusula passa a ser de 100 milions. En el primer cas, eren a repartir, a parts iguals, entre el Barça i el mateix Dembélé. En el segon, els diners serien íntegres per al club blaugrana.

Les pretensions del Barça

El pacte verbal a què han arribat el club i el jugador és no remetre's al pagament d'aquesta clàusula, que té un tractament fiscal més lesiu per al futbolista, i arribar a un acord de traspàs per una quantitat superior a aquests 50 milions, cosa que també augmentaria la quantitat que el Barça s'embutxacaria en l'operació. A mesura que passen les hores creixen les pretensions de l'entitat catalana que, a hores d'ara, espera ingressar un mínim de 50 milions per la venda de l'internacional gal.

Segons Le Parisien, Dembélé es comprometrà per 5 temporades i 20 milions bruts anuals amb Nasser Al-Khelaifi.

En l'àmbit esportiu, un gran nom pot tornar a escena: Bernardo Silva.

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut