Deliri a la Copa: els "Bad Boys" de Bordalás es reivindiquen amb un acarnissament històric

El Getafe ha aconseguit la golejada més gran de la història de la competició després de guanyar per 0 a 12
Redacció Esport3 Actualitzat

Deliri a la Copa. El Getafe ha aconseguit una fita històrica després de golejar al modestíssim CF Tardienta de Regional Preferent per 12 gols a zero. Els "Bad Boys" del sud de Madrid han fet un autèntic acarnissament de gols que suposa la major golejada de la història de la Copa.

Els de Bordalás han tapat la boca a tots els seus detractors amb una golejada delirant, això sí, contra un equip de quatre divisions per sota de la seva. El tècnic valencià deu haver pensat que era un bon missatge pels que l'acusen de defensiu.

Òscar Rodríguez ha estat el jugador més determinant amb tres gols. El polèmic Mason Greenwood i Mayoral n'han fet dos cada un. La golejada l'han completat Patrick Finn, Lozano, Camuñas, Domingos Duarte i Latasa.

Gelós de la gesta blava, una hora més tard el Betis ha intentat igualar-la però un gol modest Hernán Cortés ha deixat el marcador 1-12.

Festival de gols històric després de comparar-se amb Barça i Madrid

Fa uns dies, el polèmic entrenador del Getafe desentonava amb unes declaracions sorprenent en què es posava en alguns aspectes a l'altura de Barça i Madrid. "Els rivals ens afronten els partits amb la mateixa concentració que contra el Barça o el Madrid. Ens tenen en aquest esglaó, ho he pogut comprovar, sincerament", va dir el tècnic d'Alacant.

En els 10 partits de Lliga que s'han disputat, el Getafe ha marcat 13 goles, un menys que en aquest partit de primera ronda contra el Tardienta. Aquest club d'un poble de l'Aragó de 952 habitants ha hagut de jugar al camp de l'Osca aquest històric partit contra el Getafe.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut