girona

Delfí Geli promet fer de Montilivi "un millor estadi de Primera"

El president gironí tanca l'any abordant la remodelació de l'estadi, el futur de Míchel o la nova ciutat esportiva en una temporada en què s'està fent història

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Delfí Geli és ara mateix un dels presidents més feliços de Primera Divisió. Presideix un club que està fent història i l'estadi on juga el Girona, Montilivi, espera viure competició europea la temporada vinent.

"La idea és anar preparant Montilivi per ser un millor estadi de Primera Divisió. Si l'any que ve l'equip aconsegueix classificació europea volem començar a preparar-nos i adaptar l'estadi perquè estigui en les millors condicions o haurem de fer coses. Dins d'un projecte que s'està estudiant, esperem que ens puguin presentar el principi de la idea d'on ha de ser l'estadi del Girona i què podem anar avançant, per exemple aquest estiu. També pugui créixer també a nivell d'assistència. Estem parlant de 4.000 o 5.000, estem parlant d'un augment que el sabrem definitiu quan ens presentin tot el projecte".

El projecte de l'estadi conviurà amb una nova ciutat esportiva que ja té llum verda per començar-se a construir:

"Aviat podrem començar les primeres obres i si tot va bé, no sé si serà abans que acabi la temporada o a final de la temporada o començament de la que ve, el primer equip podrà fer el canvi i es podrà traslladar. Si més no per començar la temporada que ve serem a la nova instal·lació".

L'equip, en una nova dimensió, atrau les mirades de tot el món:

"Estem creixent exponencialment com a marca i ens estem posicionant d'una manera molt important per al creixement del club. Tenim coneixement que persones veneçolanes, holandeses aprofiten un partit del Girona per venir a passar uns dies a Girona. Això és un fet i és una realitat. Ens fica en el mapa i ens situa com una marca molt important".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

El president té confiança que Míchel continuï a Girona:

"Jo crec que Michel en un futur pensa en el projecte del Girona. Té dos anys més de contracte. Jo crec que ell té reptes aquí encara per aconseguir i aquesta temporada mateix és seguir competint, seguir fent les coses bé i aconseguir una temporada històrica com ell moltes vegades repeteix".  

Porta tancada a les sortides; oberta a les arribades

Tot i els rumors d'un interès del Barça per Aleix García, no esperen un mercat gaire mogut pel que fa a sortides. Ara bé, no descarten reforçar la plantilla amb alguna incorporació que augmenti el nivell.

"To allò bo que estem fent repercuteix negativament en el fet que els nostres professionals són valorats i poden ser atrets per altres clubs importants. Nosaltres volem que els nostres jugadors es quedin. Entenem que es voldran quedar i intentarem dotar l'equip, si és possible, d'ajudes perquè puguin compensar la dificultat que tindrem durant la segona volta".

El 2023 és un any marcat en la història del Girona. El 2024 promet.

"El futur, el camí, els partits, ens diran on podem arribar i, passi el que passi, estarem supercontents per la temporada que està fent l'equip".

Delfí Geli, president del Girona FC, en la seva entrevista amb Esport3

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut