Molts aficionats voldrien tenir una col·lecció de samarretes com la de Leo Messi (@leomessi)

Del Messi més retro a Tintín: les samarretes de futbol que volaran de les botigues

Una llarga llista de samarretes d'aquesta temporada estan destinades a romandre en la memòria dels aficionats... per a gustos, les equipacions de futbol
Redacció Esport3

Amb la temporada ja començada, els equips han presentat les samarretes per jugar durant aquest curs. Les marques esportives volen, cada cop més, innovar en els dissenys, fins al punt de ser molt transgressors. Apostes atrevides, inspirades o no en la idiosincràsia dels clubs, pensades per esgotar les existències. Hi ha una llarga llista de samarretes destinades a romandre en la memòria dels aficionats, ara que vestir-se amb indumentàries futbolístiques és tendència:

Messi es passarà al vintage a Miami

La marca esportiva que vesteix tots els equips de l'MLS dels Estats Units ha fet una col·lecció vintage per a les terceres equipacions de cinc equips de la lliga del soccer. Amb aquesta samarreta, Messi, Suárez, Busquets i Jordi Alba lluiran una equipació retro que recorda l'estètica de Miami dels anys 80.

El Betis torna als seus orígens

La segona equipació del Betis per a aquesta temporada ret un tribut a la primera samarreta del club verd-i-blanc el 1914. Aquella equipació era groga amb franges negres. A més, els sevillans duran el mateix escut que el de l'any de la seva fundació. 

El Basilea està "on fire"

El club suís ha sorprès aquesta temporada amb aquesta equipació. La marca que vesteix a l'equip blaugrana ha volgut revolucionar el disseny de la samarreta i la primera equipació combinarà el blau amb flames vermelles. I serà encara més especial pel retorn de Xherdan Shaqiri, que torna al club que el va veure créixer dotze anys després.

El record de Bèlgica a Tintín a l'Euro

La selecció belga va lluir una segona equipació ben curiosa a l'Eurocopa d'aquest estiu. En homenatge a Tintín, la marca esportiva va crear una equipació completa inspirada en la vestimenta de la icona del còmic belga

L'Oktoberfest, ben present a Múnic

Com és tradició, l'Oktoberfest és com una religió a Alemanya i el Bayern de Múnic és un reflex d'això. La marca esportiva alemanya ha creat una equipació específica per al conjunt bavarès per celebrar la festa de la cervesa. 

Homenatge de la Reial Societat a Chillida

Algunes de les grans icones de Sant Sebastià són les escultures d'Eduardo Chillida. Aquesta temporada, la Reial Societat ha volgut retre homenatge a l'artista basc pel centenari del seu naixement amb una samarreta d'edició limitada. Els "txuri-urdin" la van portar en l'últim partit contra el Reial Madrid al Reale Arena.

El futbol italià, el més clàssic

El calcio sempre ha estat sinònim de disseny i de bona estètica. Doncs el modest club Latina Calcio de la Serie C, tercera divisió italiana, lluirà una samarreta inspirada en la mitologia grega, amb colors negres i blaus. Sense dubte, això sí que és una obra d'art.

El Granada, amb l'estil més psiquedèlic

La marca esportiva del conjunt andalús ha llençat una col·lecció amb un estil molt cridaner. A més de l'aspecte psicodèlic, el Granada incorpora Saiko, cantant granadí de música urbana, com a patrocinador de la samarreta. 

ElPozo Múrcia fa honor al seu patrocinador

Com a última samarreta, i sortint del món del futbol, ElPozo Múrcia de futbol sala tornarà a lluir aquesta temporada una equipació presidida per una delicatessen que agrada gairebé a tothom i també fa un homenatge al patrocinador principal de l'equip murcià. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut