Barça

Deco, contundent: "Gavi és insubstituïble"

El director esportiu del Barça assegura que el club difícilment trobarà al mercat un perfil equiparable al del migcampista andalús

Agència EFE/Redacció Esport3Actualitzat

Anderson Luís de Souza, Deco, s'ha mostrat contundent a l'hora de parlar de les urgències que ha despertat en el si del Barça la lesió de Gavi. El director esportiu del Barça ha parlat clar:

"A dia d'avui, Gavi és un jugador que no es pot substituir. No hi ha al mercat cap jugador disponible que faci la seva feina, ni amb la seva mentalitat ni amb la seva capacitat. Discutir sobre substituir Gavi és un error; és una equivocació pensar que trobarem un jugador per substituir-lo. No el trobarem (...) No ens hem de tornar bojos. És una situació trista per a ell i per a nosaltres com a club."

Deco recomana paciència per superar la situació i recorda la capacitat competitiva de l'equip:

"Hem sigut capaços d'aguantar dos mesos sense Pedri, mes o mes i mig sense Frenkie de Jong, sense Lewi, sense Araujo... L'equip ha demostrat que pot seguir competint... Veurem què podem fer al mercat. Parlar amb LaLiga sobre la nostra situació. I per si incorporem Vitor Roque, que ja està fitxat, i depenent del fair play financer, vindrà a l'hivern o al juny. Hi estem treballant. Però la lesió de Gavi ens obre un nou escenari." 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut