Deco durant una entrevista concedida a l'agència EFE
Barça

Deco contradiu Xavi: "Les convocatòries no són consensuades, són cosa del míster"

El director esportiu nega haver tingut res a veure amb el canvi en la convocatòria per al partit d'Anvers

Redacció Esport3Actualitzat

Embolica que fa fort amb la convocatòria de Barça per al partit contra l'Anvers. Xavi va comentar que l'havia modificada després de consensuar-ho amb el president, Joan Laporta, i el director esportiu, Deco

Però el portuguès ha negat haver intervingut en la decisió: 

"Les convocatòries són cosa del míster. No hem consensuat res amb ell."

Sí que ha coincidit Deco amb Xavi en el motiu del canvi a la llista, que va fer que Araujo, Lewandowski i Gündogan.  

  "Hi ha hagut un canvi de plans en el tema dels viatges i hem decisdit que viatgin tots."

La qüestió ha estat candent en les últimes hores, i fins i tot RAC1 va informar que el canvi de plans havia estat una imposició de Laporta a Xavi, extrem negat pel mateix tècnic.  
 

Amb la mateixa intenció d'enterrar la polèmica de la llista retocada, des del club es qualifica la relació entre Xavi i Laporta d'excel·lent, malgrat algunes veus crítiques que, puntualment, han sorgit dins la junta directiva motivades pel joc de l'equip o alguna anàlisi postpartit del tècnic.

El màxim mandatari blaugrana ha evitat pronunciar-se sobre l'embolic de la llista en arribar al dinar de directives previ al partit de Bèlgica:

Sortint al pas d'una imposició gens habitual

Dimarts a la nit, RAC1 va informar que la decisió de modificar la convocatòria de l'Anvers-Barça per incloure-hi Lewandowski, Gündogan i Araujo havia obeït a una petició de Joan Laporta a Xavi Hernández. Malgrat tenir plaça garantida als vuitens de la Champions, el president hauria recordat que a Bèlgica hi ha 2,8 milions d'euros en joc, si es guanya el partit. La mateixa informació afegia que Laporta tampoc combregava amb la idea que els pesos pesants descansessin després de la dolorosa derrota contra el Girona.

 

Preguntat pel canvi de plans, l'entrenador de Terrassa també va assenyalar en roda de premsa, hores més tard, que la decisió es devia al fet que l'expedició blaugrana faria nit a Flandes i els tècnics no volien que els desconvocats perdessin el ritme d'entrenaments.

Laporta i Xavi, en la presentació de 'New era II'
Laporta i Xavi, en una imatge d'arxiu
Anar al contingut