Barça

Deco, caçat a Barcelona amb els agents d'Erling Haaland

Deco s'ha reunit a Barcelona amb Rafaela Pimienta i Maxwell, representants, entre d'altres, del crac del City, Erling Haaland. El periodista Gerard Romero ha donat la notícia al seu canal de Twitch on han publicat el vídeo de la trobada

Redacció Esport3Actualitzat

Deco s'ha reunit dimecres al migdia amb els agents de Haaland en un famós restaurant de la capital catalana durant aproximadament tres hores. Tot i que es fa impensable que el Barça pugui assumir aquesta operació, tots els rumors s'han desfermat després que Jijantes hagi revelat la reunió després de caçar les dues parts entrant i sortint del restaurant:

Deco, director esportiu del club blaugrana, s'ha reunit amb l'agent del jugador, Rafaela Pimienta, en un conegut restaurant de Barcelon. Amb la representant del noruec hi va arribar l'exblaugrana Maxwell Cabelino, actual mà dreta de l'advocada brasilera.

I si la reunió no fos per Haaland?

Quan va sortir del Borussia Dortmund, Laporta va arribar a reunir-se amb el llavors representant del futbolista a Barcelona, Mino Raiola, i Xavi va viatjar a Múnic per veure's amb el noruec. Però finalment el destí triat pel crac noruec va ser la Premier League amb Pep Guardiola.

Ara Erling Haaland té contracte amb el Manchester City fins al 30 de juny del 2027, però existiria una clàusula de rescissió que li permetria sortir el 2024. Aquesta quantitat rondaria els 200 milions d'euros, una quantitat prohibitiva per al Barça que fa pensar en altres motivacions per a la trobada. La cartera de clients de Rafaela Pimienta és força àmplia i, a més, del futbolista del Manchester City compten amb jugadors com De Ligt, Salah, Mazraoui, Dolberg, Verratti o Pogba, entre d'altres.

 

Anar al contingut