Decisiu paper d'un dels aplegapilotes en la jugada del quart gol del Liverpool

A Anglaterra consideren que a més dels jugadors, hi ha una altre heroi, més desconegut, que va ser decisiu per fabricar el quart gol dels "reds"
Actualitzat

A les darreres hores ha sortit a la llum un protagonista inesperat de la victòria del Liverpool davant el Barça. El quart gol dels "reds" es va produir després d'un còrner llençat ràpidament per Alexander-Arnold que va sorprendre tot l'equip blaugrana, que va veure impotent com Divock Origi feia el quart gol que els donava la classificació.

En la jugada, però, hi ha un heroi "red" que en un primer moment va passar desapercebut. L'aplegapilotes d'aquell fons, va donar ràpidament una pilota de recanvi a Alexander-Arnold, una acció vital i que s'ha convertit en viral en poques hores.

 

Fins al punt que ara els aficionats del Liverpool demanen la seva invitació per part del club a la final del Wanda Metropolitano de l'1 de juny. Directament o indirectament, ell també és un dels personatges que es recordarà de la remuntada històrica del Liverpool que els va portar a la final.  

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut