Badosa ha passat amb pas ferm a la segona ronda.

Debut convincent de Paula Badosa a Doha

La tenista begurenca ha estrenat el 4t lloc del rànquing mundial en derrotar amb contundència la danesa Clara Tauson per 6 a 1 i 6 a 2, en 1 hora i 10 minuts. La seva pròxima rival serà la nordamericana Cori Gauff
Xavier Bonastre i Thió Actualitzat

Després d'haver perdut la setmana passada en el primer partit al torneig de Dubai, Paula Badosa no estava disposada que aquest dimarts li passés el mateix en el seu debut al torneig WTA 1.000 de Qatar.

La rival era per no refiar-se'n: Clara Tauson, 33 del món, tot i la seva joventut, 19 anys, venia d'eliminar a la primera ronda la campiona olímpica, la suïssa Belinda Bencic. A més a més, l'any passat havia derrotat Badosa a les semifinals del torneig de Lió, en l'únic enfrontament previ entre les dues tenistes.

Aquests antecedents han fet que Badosa sortís ben concentrada des de la primera pilota. En 32 minuts s'ha emportat el primer set per un contundent 6 a 1, cosa que li ha donat la confiança necessària per encarar el segon parcial. La resistència de Tauson, desbordada pels cops profunds de la begurenca, s'ha esberlat al 5è joc. Ha cedit el servei i dos jocs més tard l'ha tornat a perdre.

Amb el 5 a 2 i el servei, Paula Badosa ha aprofitat la primera pilota de partit per assegurar-se la classificació per a la tercera ronda, després d'haver salvat dues oportunitats de trencament de la danesa, que, al capdavall han estat com una mena de cant del cigne que no ha tingut cap conseqüència per a la quarta millor tenista del món.

Cori Gauff, la pròxima rival

Badosa s'enfrontarà en la tercera ronda amb la nord-americana de 17 anys Cori Gauff (WTA 23). Serà la segona vegada que es trobaran. En l'únic precedent, Badosa es va imposar amb claredat per un doble 6 a 2 en menys d'una hora de partit. Va ser a Indian Wells, l'any passat, torneig que acabaria guanyant la tenista catalana. Gauff ha derrotat la francesa Caroline Garcia (76 WTA) per 6 a 2 i 7 a 6. En la primera ronda va superar la nordamericana Shelby Rogers (46 WTA) per 6 a 2 i 6 a 3.