Futbol internacional

De Ligt diu que va triar la Juventus i no el Barça per una qüestió de "feeling"

El nou jugador de la Vecchia Signora, un dels més cobejats en el mercat d'aquest estiu, es desfà en elogis cap al seu nou equip

Marc NegreActualitzat

"Itàlia és coneguda per ser la terra de la defensa, i per a mi és un repte. La Juventus m'ha mostrat la seva confiança, em va demostrar realment que em volia, i estic orgullós de ser aquí. Hi ha hagut molts factors, però, al final, el 'feeling' ha fet la diferència." Aquesta és la resposta de Matthijs de Ligt aquest matí quan li han preguntat per què va triar la Juventus i no el Barça.

El central holandès ha estat presentat oficialment com a nou jugador de la Juve per a les pròximes 5 temporades. Portarà el número 4 i ha reconegut que la seva admiració per la Juve ve de petit. "Com que era defensa, quan tenia 6 o 7 anys, admirava Fabio Cannavaro. El 2006 va guanyar el Mundial i la Pilota d'Or. Era un gran fan seu i també de la Juventus."

La Juve ha pagat 88,5 milions per De Ligt, que cobrarà 12 milions d'euros nets per temporada. Una pressió que considera normal. "La pressió és normal quan un club paga molts diners per tu. Si vols ser un gran jugador, l'has d'assumir." El central holandès reconeix que ha parlat amb el seu nou entrenador, Maurizio Sarri, i que la conversa amb Cristiano Ronaldo després de la final de la Lliga de les Nacions "va ser gratificant, però no decisiva". "Ja tenia una idea d'on volia anar i ho vaig acabar decidint després de les vacances. Sempre és gratificant que un jugador com Cristiano et vulgui."

Avui mateix, De Ligt marxarà amb la resta de l'expedició de la Juventus cap a la gira asiàtica. Diumenge vinent es podria estrenar de "bianconero" contra el Tottenham.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut