Cristiano Ronaldo i la seva parella, Georgina Rodríguez
Cristiano Ronaldo i la seva parella, Georgina Rodríguez
Futbol

De la gespa a la pantalla: Cristiano Ronaldo es converteix en youtuber

El futbolista ha trencat tots els rècords de subscriptors de la plataforma acumulant 15 milions en menys de 24 hores

Actualitzat

Les xarxes socials van explotar durant la tarda d'ahir quan Cristiano Ronaldo va penjar el seu primer vídeo a YouTube juntament amb la seva parella, Georgina Rodríguez. Amb el nom d'UR Cristiano i onze vídeos ja disponibles, el portuguès busca connectar de manera més propera amb els seus seguidors. 

El canal oferirà una varietat de continguts, des de temes esportius en què Cristiano compara les característiques de diferents atletes, fins a vídeos més íntims en què ell i Georgina comparteixen detalls de la seva vida personal. En un dels vídeos titulat "Georgina i jo t'expliquem de què tracta UR Cristiano", la parella explica el motiu darrere d'aquest projecte: l'objectiu del canal és permetre que els seguidors coneguin Cristiano d'una manera més personal. "Estem mostrant qui som realment i donant l'oportunitat a la gent de veure que també som persones de carn i ossos", va comentar Georgina. 

El nom del canal (UR Cristiano) també té un significat especial; la parella va explicar que "you are" (tu ets) reflecteix la idea que el públic és una part fonamental de Cristiano."És un projecte amb una magnitud força gran", va assenyalar Ronaldo, i va assegurar que hi haurà contingut durant força temps. La plataforma ja ha entregat a l'exjugador del Reial Madrid el botó d'or, que s'entrega en arribar al milió de subscriptors. Ara, li hauran de donar el de diamant, que correspon als 10 milions. 

Anar al contingut