De La Fuente, durant un partit amb Espanya (Europa Press)
De La Fuente, durant un partit amb Espanya (Europa Press)
futbol

De la Fuente revela el pla que tenia amb Gavi i carrega contra els crítics: "No soc sospitós de res"

El seleccionador espanyol ha defensat la seva gestió amb la greu lesió que va patir el jugador del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

De la Fuente ha defensat la seva gestió amb Gavi després de la greu lesió que va patir amb la selecció espanyola el jugador del Barça. El seleccionador ha dit que va ser una "fatalitat" la lesió del migcampista del Barça i no ha posat cap "però" a la seva gestió.  "Sempre prioritzem la salut del futbolista, no soc sospitós de res, he actuat sempre així", ha explicat en una entrevista a la SER.

En aquest sentit, De la Fuente ha revelat que tenia la intenció de fer jugar Gavi només la primera meitat després de disputar els 90 minuts en el partit anterior.

D'altra banda, ha carregat contra els crítics que apunten que el duel contra Geòrgia en què es lesiona el jugador del Barça no era un partit rellevant per a la selecció espanyola. "Estem representant al nostre país. Han de jugar els millors", ha etzibat De la Fuente als que demanaven donar descans a Gavi.

"Per Espanya no hi ha partits de tràmit, estem representant al nostre país. A la selecció han de jugar els millors"

També ha deixat clar que quan un jugador va amb la selecció els clubs no han d'interferir. "Jo no interfereixo amb el que fan amb el club... ", ha deixat caure. En aquest sentit, però, ha dit que el Barça no li va demanar fer descansar Gavi i que "no li consta" que ho hagués demanat a la Federació.

El seleccionador s'ha mostrat molt cofoi amb la situació que viu i amb l'èxit d'haver classificat la selecció espanyola com a primera per a l'Eurocopa del pròxim estiu.

Anar al contingut