Frenkie de Jong ja somriu amb la samarreta blaugrana (@FCBarcelona_cat)
Barça

Frenkie de Jong: "Al Barça s'espera que ho guanyis tot i jugant un futbol bonic"

En una entrevista concedida als mitjans oficials del club blaugrana, el migcampista holandès ha confessat que va "boig per començar la pretemporada amb els nous companys"

Jordi GrauActualitzat

Content perquè arriba a un club amb una bona filosofia de joc des que, a finals dels 80, Johan Cruyff va aterrar com a tècnic al Barcelona. Li agrada el futbol de control, però sobretot el futbol d'atac, i és conscient que "el joc del migcamp és molt important al club", però prudent perquè sap que en aquesta posició hi trobarà molta competència.

Per damunt dels resultats, per De Jong "el més important és que la gent que vagi al Camp Nou s'ho passi bé veient el joc que fa l'equip", segons ha admès en la seva primera entrevista als mitjans oficials del club blaugrana.

"Vull ser titular. M'agradaria jugar un futbol d'atac, que sigui atractiu per al públic. Crec que la gent que ve a l'estadi vol passar-s'ho bé, és la filosofia de Cruyff que és part del Barça i també de l'Ajax. La pressió és molt gran també a l'Ajax, a la Copa o a la lliga, s'espera que ho guanyis tot i a més s'espera que ho facis jugant un futbol bonic. Al Barça passa el mateix, però a més amb l'exigència de guanyar la Champions."

 

Anar al contingut