Girona

David López viu l'any més apassionant amb un Girona de Champions

El central del Girona afronta amb optimisme el partit davant del Barça; tot i les dues victòries davant els blaugranes a la Lliga, diu que el vestidor ja les té oblidades i ha posat el comptador a zero

Josep CochActualitzat

David López torna a ser, un any més, una peça fonamental per a l'esquema de Míchel. Viu la seva tercera temporada a Girona, on l'èxit ha superat totes les expectatives. Però el partit contra el Barça sempre és especial, i més quan els blaugranes hi arriben líders.

"Les quatre victòries seguides diuen molt del que estan fent. Nosaltres també hem tingut un bon inici, però també hem jugat tres partits fora de casa contra tres rivals complicats."

Dues maneres d'entendre el futbol força semblant, amb la pilota com a principal argument. Qui la tingui, qui la controli, és qui tindrà més opcions de guanyar.

"Hi haurà moments, tant nosaltres com ells, que haurem de patir darrere de la pilota, saber defensar, saber atacar ràpid. El que domini millor tots aquests aspectes del joc i sigui més determinant a les àrees, és el que s'emportarà el partit."

La temporada passada el Girona es va emportar els duels directes a Montjuïc i a Montilivi. Però per al vestidor blanc-i-vermell ja són història.

"Per a nosaltres el més saludable és passar pàgina, oblidar el que va passar i començar amb el comptador a zero."

El central barceloní viu la seva millor etapa com a futbolista i està vivint moments que mai hauria imaginat.

"És totalment impensable, totalment. Venir de la temporada que vam fer i estar pensant en partits de Champions. Estic totalment preparat per a aquest repte que ve, així que intentaré gaudir-lo al màxim. Perquè amb 34-35 anys suposo que poques vegades més ho viuré. Així que intentarem gaudir-ho al màxim dia a dia."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Girona FC (@gironafc)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut