Tchouaméni ataca Balde lluint una petita polsera al canell dret, durant el partit d'ahir (LaLiga)
Tchouaméni ataca Balde lluint una petita polsera al canell dret, durant el partit d'ahir (LaLiga)
Futbol

David López no pot jugar amb una polsera; Tchouaméni, sí

El jugador francès del Reial Madrid va jugar el clàssic portant una petita polsera que li va regalar un jove aficionat. En canvi, Ortiz Arias va obligar el gironí a esquinçar la que duia

Redacció Esport3Actualitzat

Després del Girona- Almeria, malgrat disculpar-se per les formes, David López va mantenir-se ferm en les seves consideracions cap a l'àrbitre Miguel Ángel Ortiz Arias, a qui va acusar de faltar el respecte constantment als futbolistes durant el partit. Unes acusacions que, de fet, han testimoniat altres jugadors i que, segons va revelar el col·laborador de l'Onze Joan Fàbregas, està rebent freqüentment el Comitè Tècnic d'Àrbitres des que el madrileny xiulava a Segona Divisió.

Un dels punts de fricció entre Ortiz Arias i David López va ser quan el col·legiat va obligar el de Sant Cugat a treure's una petita polsera que, segons explica el futbolista, porta des de fa un grapat d'anys quan juga. David López va voler embenar-se-la, però l'equip arbitral no li ho va permetre, i la va haver de retallar.

Dreta llei, els jugadors no poden portar polseres, anells, arracades ni penjolls durant un partit. Però ahir, en el Clàssic, es va revelar que la norma no s'aplica a tothom per igual; i, a més, el Reial Madrid va fer bandera del fet que Tchouaméni va poder jugar-lo amb una polsera que no es va ni tan sols embenar. La polsera li va regalar un jove aficionat del Reial Madrid que va anar a una sessió de signatures, i allà mateix el francès li va prometre que jugaria el partit amb ella.

Indiscutiblement, el gest de Tchouaméni té un valor emotiu, però també el podia tenir la polsera que David López va haver d'estripar.

 

Anar al contingut