L'equip tècnic que dirigirà l'equip la pròxima temporada
L'equip tècnic que dirigirà l'equip la pròxima temporada (FC Barcelona)
Hoquei Patins

David Cáceres, nou entrenador del Barça d'hoquei

El tècnic substitueix Edu Castro, que el cap de setmana va guanyar la Lliga amb missatges cap a la directiva blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

David Cáceres és l'entrenador triat per substituir Edu Castro. El tècnic, de 50 anys, firmarà per les pròximes dues temporades i arriba amb una àmplia trajectòria com a jugador i entrenador, amb deu anys d'experiència a les banquetes.  

El nou entrenador blaugrana va ser peça clau en la permanència de l'Igualada l'any 2021. Cáceres es va fer càrrec de l'equip quan faltaven 8 jornades per al final en posicions de descens, i no solament el va salvar, sinó que va aconseguir classificar-los per a competició europea.

Després de la seva retirada com a jugador, la temporada 2012-2013 a l'Igualada, en la 2013-2014 David Cáceres va començar a fer d'entrenador. Va començar pel Sant Feliu i va seguir amb el Cerdanyola i l'Igualada.

La temporada 2021-2022, Cáceres es va incorporar a la disciplina del FC Barcelona, on ha estat entrenador dels equips de la base i ha guanyat la Minicopa, Campionats de Catalunya, Campionats d'Espanya i dos EuroHockey U15, entre altres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barc?a Hoquei (@fcbhoquei)


Cáceres incorporarà Dani Moreno com a tècnic ajudant, alhora que seguirà exercint de coordinador de la base. Com a entrenador de desenvolupament de jugadors, s'incorpora Raúl Castillo, que compaginarà aquesta tasca amb ser l'entrenador del Barça Atlètic i del Junior.

El mític porter Guillem Trabal serà el nou entrenador de porters i Jordi Arboix el nou preparador físic.

Anar al contingut