David Beckham dibuixa Messi: mural de benvinguda gegant a Miami

L'artista argentí Maximiliano Bagnasco és l'encarregat de pintar el mural de benvinguda a Messi a l'Inter Miami
Redacció Actualitzat

Continuen els preparatius per donar la benvinguda a Lionel Messi a l'espera de la seva arribada a l'Inter Miami. Maximiliano Bagnasco, artista argentí, ha estat l'encarregat de pintar un espectacular mural al qual David Beckham ha volgut aportar el seu granet de sorra.

Tota una sorpresa per a Bagnasco, que va mostrar la seva admiració i agraïment a les xarxes socials per la visita de l'exfutbolista anglès. De fet, Beckham va aprofitar i no només va supervisar l'obra d'art, sinó que també es va atrevir a fer-hi alguns retocs. Segons l'agència Télam, les mides del mural són 20 metres d'alçada per 40 d'amplada.

Victoria Beckham també va acompanyar el propietari de l'Inter Miami a visitar el mural. La dona de Beckham va pujar un vídeo al seu Instagram on es veu l'exfutbolista participant en la creació del mural fent-hi algun traç.

S'espera que el 16 de juliol es faci la presentació de Messi amb l'Inter Miami. L'equip estatunidenc, que ocupa la darrera posició de la Conferència Est, vol generar un cop d'efecte amb l'arribada de l'astre argentí i està enllestint els preparatius del que serà un dia històric per a l'entitat.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut