Espanyol

Darder: "Serà una temporada llarga, dura i molt il·lusionant"

El blanc-i-blau destaca que l'equip està concentrat a adaptar-se al sistema del nou entrenador David Gallego i en la preparació dels primers partits de competició europea, que comencen a finals de juliol

Actualitzat

Sergi Darder ha comparegut en roda de premsa aquest dissabte al migdia després de l'entrenament que l'Espanyol ha fet en l'estada de pretemporada de Navata.

"Esperem que sigui una temporada il·lusionant. Començant amb les prèvies d'Europa que és el que ara tenim al cap però sense oblidar que la Lliga és primordial. Serà llarga i dura però estem molt il·lusionats. Hem de seguir creixent"

 

El sistema de David Gallego

"És un entrenador ideal per seguir amb el creixement que necessitem. No tenim molt temps de preparació però ens estem adaptant els jugadors al seu sistema de joc. Estem en el bon camí. Està aconseguint que l'equip sigui diferent i ja sabem que el seu sistema dona bons resultats. Com més aviat agafem els conceptes, més aviat vindran els bons resultats. No vol que juguem per jugar, hem de treballar molts detalls que Gallego vol que ens surtin de memòria. Saber el què fas i per què en tot moment."

 

El "Darderisme"

"Penso el mateix. Hem de guanyar el màxim de partits. Som conscients que la primera divisió cada any està més igualada. A veure si som capaços de fer-nos forts a casa i guanyar partits fora que és el que més ens va costar l'any passat."

 

Estat físic

"Vaig començar amb el turmell una mica tocat, però ara estic molt bé. No estic al cent per cent com la resta dels meus companys però estic segur que el dia 25 ho estarem t tots."

 

Les possibles sortides de Borja Iglesias i Mario Hermoso

"Sabem que s'estan entrenant amb nosaltres. Som conscients que hi ha ofertes i si algú paga la clàusula marxaran. Tant de bo que es quedi perquè ens ajudarà moltíssim però si acaba marxant vindrà algú altre en el seu lloc. Aporten molt en el vestidor."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut