Darder renova fins al 2026

L'Espanyol fa oficial la renovació d'un dels pals de paller del seu projecte
Imma Casares Ferreiro Actualitzat

Més que de fitxar un crac, l'espanyolisme estava pendent de la renovació de Sergi Darder i això és el que el club blanc-i-blau acaba de fer oficial; s'espera que la continuïtat de Darder vagi lligada a un projecte que acompanyi el seu talent.

Per molts és la notícia de l'any en clau blanc-i-blava. Sergi Darder continuarà vinculat a l'Espanyol fins al 30 de juny del 2026. El president de l'Espanyol, Chen Yansheng, ja treballava en la renovació del migcampista d'Artà des de la distància i, només unes hores després del seu aterratge a Barcelona, el club blanc-i-blau ha oficialitzat la continuïtat del jugador per tres temporades més.

 

 

 

Blindar Sergi Darder sempre ha estat una de les prioritats de la direcció esportiva. Les negociacions per la seva renovació les va començar l'anterior director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete, i les ha culminades Domingo Catoira. Sergi Darder, de 28 anys, està en el millor moment de la seva trajectòria esportiva i sempre havia prioritzat un bon projecte a la qüestió econòmica; per tant, el mag d'Artà està davant del gran contracte de la seva carrera.

"El més fàcil era esperar. Encara tenia un any de contracte, i no hi havia cap obligació de renovar avui. Tenia l'opció d'esperar un any i veure què passava, però crec que no era bo ni per a mi, ni per a ningú. El missatge que vull donar és que crec moltíssim en el que s'està fent, tot el que estic veient...".

Pal de paller de l'equip i capità

Des que Sergi Darder va tornar a l'Espanyol la temporada 17-18 procedent de l'Olimpique de Lió, el seu pes a l'equip ha anat de menys a més. Les dues temporades sota la direcció de Vicente Moreno, Darder ha anat coent a poc a poc un canvi definitiu de mentalitat i també un salt de qualitat que el curs passat el van consolidar com la brúixola de l'Espanyol. Si Darder està entonat, l'equip rutlla i la temporada passada, a més de motor de l'equip, va intervenir en tretze gols que van ser vitals per la permanència.

El d'Artà va fer tres dianes i va repartir deu assistències. Raúl de Tomás va ser el jugador que més se'n va beneficiar, amb un total de quatre passades de gol de Darder. Si amb Vicente Moreno va acabar d'explotar, l'actual entrenador, Diego Martínez, també el considera el líder de l'equip. De fet, el tècnic gallec ha evidenciat públicament les gràcies i virtuts del jugador del planter que es va haver de buscar la vida fora abans de convertir-se probablement en el jugador més important de la plantilla. El "darderisme" està garantit almenys fins al 2026.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut