Vinícius en el moment de rebre la targeta groga
Vinícius en el moment de rebre la targeta groga (EFE)
Futbol

Dard de Vinícius a la Lliga pel partit a Montilivi contra el Girona

L'extrem brasiler s'ha desfogat a les xarxes socials per l'acció que li ha valgut la targeta groga davant el conjunt gironí

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid ha viscut un autèntic malson a Montilivi en un partit històric per al Girona. Els de Míchel han superat clarament els blancs tot i el gran inici que han tingut els de Carlo Ancelotti. De fet, un dels millors en els primers minuts del partit ha estat Vinícius, que ha portat de corcoll el seu principal defensor, Arnau Martínez.

El brasiler ha mostrat el seu millor futbol, però tot seguit ha sortit a la llum el seu pitjor caràcter. Pèrdua de nervis del futbolista que, enfadat amb el món, ha començat a encarar-se amb els jugadors rivals, amb l'àrbitre i també amb el públic de Montilivi.

Una de les jugades que ha tret de polleguera el brasiler ha estat la que ha viscut amb Santi Bueno. Els dos futbolistes lluitaven perquè la pilota no sortís per fora de banda, Vinícius ha caigut i el jugador del Girona ha fet rebotar la pilota als peus de l'extrem perquè el servei de banda fos favorable al Girona.

L'acció no ha agradat gens a Vinícius, que ho ha considerat com una agressió, i les seves protestes li han valgut la primera groga del partit. Un cop acabat el duel, el brasiler ha respost una piulada a Twitter que criticava la decisió arbitral. Vini Jr. s'ha limitat a posar emoticones rient i al mig ha fet referència a la Lliga.

"Vinícius estava estirat a terra i el jugador del Girona li llança la pilota. Vini es queixa i li ensenyen targeta a ell, no al rival."


Mira el resum del Girona-Reial Madrid (4-2)

Anar al contingut