Iker Bravo celebrant un dels gols de la final contra França
Iker Bravo celebrant un dels gols de la final contra França (@SEFutbol)
Futbol

Dard al Reial Madrid d'un "exmerengue" "producte de la Masia" i heroi de la sub-19

La selecció espanyola sub-19 s'ha proclamat campiona d'Europa amb gran protagonisme d'Iker Bravo, amb passat blaugrana i "merengue", que ha tingut un record per al club blanc

Redacció Esport3Actualitzat

Amb només cinc anys ja vestia la samarreta del Barça, però en un any va passar de capità blaugrana a jugador del Reial Madrid. Era un dels davanters amb més projecció del futbol formatiu del Barça, però va decidir que el seu lloc estava lluny de la Masia. Va fitxar pel Bayer Leverkusen i va acabar cedit al Reial Madrid. Dos anys més tard, el club blanc no ha executat l'opció de compra i el davanter tornarà a Alemanya amb la incògnita del seu futur.

Sembla que Iker Bravo no s'ha pres bé la decisió del Reial Madrid i, en unes declaracions prèvies a la final, el de Sant Cugat del Vallès va enviar un dard al seu exequip. Ho va dir al programa "Què t'hi jugues" de la SER Catalunya.

"Em considero producte de la Masia perquè hi vaig estar 10 anys, des de benjamí fins a cadet. Tot el que sé ho vaig aprendre allà."

"No hi ha gaires diferències entre els planters del Barça i del Reial Madrid, però al Barça hi ha més aposta per la situació econòmica."

Potser per aquest darrer motiu Bravo ha demanat al Barça que facin una aposta pel seu company a la selecció sub-19, Dani Rodríguez, actual jugador del FC Barcelona. La connexió entre tots dos s'ha fet evident en l'Europeu sub-19 disputat a Irlanda del Nord. Els dos jugadors s'han convertit en referents de l'equip entrenat per José Lana que s'ha proclamat campió de la competició

"Dani Rodríguez és un gran jugador. Si jo fos director tècnic del Barça apostaria per ell, perquè és un futbolista diferent, això es nota."

El català Iker Bravo ha culminat el seu gran torneig amb una final per emmarcar: ha fet un gol, ha estat a punt del segon i ha sigut escollit MVP. L'altre golejador de la final contra França ha estat Assane Diao.

Anar al contingut