Barça

Oficial: Dani Olmo torna al Barça deu anys després

L'egarenc va arribar a la Masia amb 9 anys i s'hi va formar durant 7 temporades, fins que el 2014 va decidir marxar al Dinamo de Zagreb per créixer com a futbolista

Laura Brugués Saló / Redacció Esport3Actualitzat

El fitxatge de Dani Olmo ja és oficial. Un cop tancada la documentació i fets els preparatius, l'anunci del club blaugrana ha fet oficial la seva tornada a la Ciutat Comtal:

El jugador firma un contracte amb el club per les pròximes sis temporades, fins al 30 de juny del 2030, i la clàusula queda fixada en 500 milions d'euros

Les primeres paraules d'Olmo com a futbolista blaugrana:

 

Abans, el futbolista ha volgut fer una publicació de comiat al Leipzig a través de les xarxes socials per tancar la seva etapa a la Bundesliga:

Captura del comiat de Dani Olmo al seu anterior club a les xarxes socials

El periodista Víctor Navarro ha captat el moment en què Olmo arribava al Camp Nou per signar el seu nou contracte amb el Barça:

 

Dani Olmo torna a casa deu anys després

Dani Olmo va arribar a la Masia amb 9 anys i s'hi va formar durant 7 temporades, fins que el 2014 va decidir marxar al Dinamo de Zagreb per créixer com a futbolista. Tenia 16 anys.

Va debutar al primer equip del Dinamo de Zagreb amb 17 anys, on es va consolidar després de dues temporades combinant-lo amb el filial. A Croàcia va ser un ídol i avui és una llegenda del club. 

El gener del 2020 va firmar pel Leipzig, on ha estat fins ara. Es va convertir en la venda més elevada de la Lliga croata per un traspàs al voltant dels 30 milions.

Al Leipizig, en quatre temporades i mitja, ha marcat 29 gols, en 148 partits disputats. Menys partits dels que volia per culpa d'algunes lesions, de les quals ja està recuperat. En la passada Eurocopa, va firmar un paper brillant com a substitut del lesionat Pedri i en va ser el màxim golejador.

A mitjans de juliol, quan ja es parlava del seu possible fitxatge pel Barça, Dani Olmo deia que volia un projecte ambiciós per guanyar títols. Finalment, ha escollit el Barça. L'egarenc retorna a casa deu anys després.

Anar al contingut