Olmo i Yamal, celebrant el gol del primer (Reuters)

Dani Olmo revela l'origen de la seva viral celebració

El migcampista de Terrassa s'estrena amb la samarreta del Barça deixant molt bones sensacions i explicant, en el postpartit, el perquè del seu gest quan ha marcat el gol del triomf a Vallecas

Mitja part. 1 a 0 a Vallecas. El Barça necessita reaccionar després del gol d'Unai López al minut 6 de la primera part. Hansi Flick mou la banqueta i dona entrada a Dani Olmo, el gran fitxatge blaugrana d'aquesta temporada, per Ferran Torres. El jugador egarenc havia començat el duel a la banqueta, tot i tenir l'esperada inscripció a la Lliga.

Amb la pilota als peus, Olmo també ha deixat mostres de la seva gran classe. Al minut 57, el 20 del Barça ha etzibat un fort xut des de la frontal que ha fet impactar la pilota en el travesser. El Barça s'ho creia. I ha arribat el gol de Pedri al minut 59. Però l'hora d'Olmo encara havia d'arribar, i és que el català ha fet el gol de la victòria blaugrana després d'una bona assistència de Lamine Yamal.

Quan Olmo ha celebrat el gol, ha lluït la seva original celebració. Dit índex dret sobre el canell esquerre, assenyalant-se un rellotge fictici. Un gest que té els seus orígens en un dels seus ídols de l'NBA, Damian Lillard.