Juanan Morales, Dani Miret i Jordi Martí durant la presentació (Foto: EFE)

Dani Miret, presentat a Badalona: "Som un club únic, vull connectar amb el nostre segell"

Fet a la casa, el nou entrenador de la Penya vol un equip que sigui reconeixible
Jordi Robirosa Actualitzat
TEMA:
Penya

Si hi ha una cosa que està molt clara és que Miret és nou en el seu mester -entrenador del primer equip-, però no és nou a la casa: més aviat al contrari. Amb una trajectòria llarguíssima al club, Miret ha fet tots els papers de l'auca fins a arribar a la màxima responsabilitat, un càrrec que ocuparà, en principi, fins al juny del 2026. Les seves primeres paraules han estat d'orgull:

"M'he format a la Penya, que és com una universitat a nivell europeu i mundial, per la manera com es viu i s'entén el bàsquet. Puc dir que a Badalona ho he fet tot."

Amb un ritme pausat -potser massa i tot- i unes respostes llargues i meditades -potser massa i tot-, el nou entrenador del club verd-i-negre ha explicat quina és la seva filosofia:

"Vull treure el màxim partit en aquests sis partits que queden fins a acabar la temporada. L'equip necessita continuar creient i necessitem donar el nostre 10 en cada minut del partit. Hem de reaccionar, hem de ser competitius en tot el que fem."

El president del club, Juanan Morales -que ha fet les seves intervencions en un català francament polit-, no ha eludit la qüestió de per què un canvi d'entrenador a només sis jornades del final, amb tot el tràngol que això suposa. Morales ha comentat que la dinàmica no era positiva i que el que volien és que l'equip transmetés una il·lusió que ara no reflectia.

Acabada la roda de premsa, Miret -que és una persona educada i molt correcta-, ha agraït a tots els periodistes la seva presència i, tot seguit, ha dirigit la seva tercera sessió amb els jugadors. El primer examen és de traca i mocador: un Madrid ferit al pavelló de la Comunitat. Només cal desitjar-li molta sort.

ARXIVAT A:
Penya
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut