Dani Alves ha participat en l'entrenament després de superar el covid.
Dani Alves ha participat en l'entrenament després de superar el covid. (Font: EFE)
Barça

Xavi recupera Alves i Alba davant més de 13.000 aficionats

Alves i Alba, que ja han superat la covid, les novetats de l'entrenament obert al públic

Actualitzat

Dani Alves i Jordi Alba han estat les grans novetats de l'entrenament que el Barça ha fet aquest dilluns, l'endemà de la victòria al camp del Mallorca. Tal com ja va comunicar el club, els dos laterals ja han superat el covid-19, i després de donar negatiu en l'últim test, ja s'han reincorporat a la dinàmica de l'equip. 

La seva tornada ha estat en una sessió ben especial: la que anualment es fa amb assistència de públic que, a canvi d'una entrada, ajuda a finançar projectes solidaris per ajudar nens malalts. La sessió d'aquest any es va desplaçar de l'estadi Johan Cruyff al Camp Nou per poder complir amb les restriccions d'aforament per la pandèmia. El club ha comunicat una assistència de 13.513 espectadors, molts d'ells ben jovenets. 

Els joves aficionats blaugranes tenien molt clar que n'esperen del Barça de Xavi:

 

A l'entrenament, on els que van jugar a Mallorca s'han exercitat amb menys intensitat, també s'hi ha pogut veure Ferran Torres, presentat aquest mateix dilluns, i que està en la fase final de la recuperació de la seva lesió. Com ell s'han entrenat amb normalitat altres jugadors que també estan prop de reaparèixer: Pedri, Ansu i Memphis Depay

En canvi, no s'han entrenat encara diversos jugadors afectats per la pandèmia -Gavi, Abde, Dembélé, Dest, Coutinho i Balde- així com Sergi Roberto i Braithwaite, que continuen lesionats.       

El pròxim partit del Barça és als setzens de final de Copa davant el Linares (19.30). Alves està pendent de ser inscrit en les pròximes hores per poder redebutar en partit oficial amb el Barça. Al marge del brasiler i de Jordi Alba, el Barça pot recuperar per a aquest partit el capità Sergio Busquets, que no va jugar a Mallorca per sanció.   

 

ARXIVAT A:
DaniAlves
Anar al contingut