Dalla Porta celebrant la victòria (EFE)

Dalla Porta, victòria i líder del Mundial de Moto3

Marcos Ramírez i Arón Canet han completat el podi de Moto3
Noel Rodríguez Actualitzat

Després de vuit grans premis, finalment ha arribat el premi per a Lorenzo Dalla Porta. L'italià ja acumulava quatre segons llocs en el que portem de temporada i a Sachsenring finalment ha arribat el seu primer triomf. El pilot de Prato és ara també el nou líder de la categoria. És la segona victòria de Dalla Porta al mundial de Moto3 després de l'aconseguida a Misano la temporada passada.

Dia rodó per a l'equip Leopard, ja que la segona posició ha sigut per a Marcos Ramírez. El guanyador del Gran Premi de Catalunya ha intentat l'impensable, escapar-se a mitja cursa, i de fet ha arribat a aconseguir set dècimes de diferència, però finalment el grup l'ha acabat engolint. Resultat molt meritori per a l'andalús, que ha corregut infiltrat per culpa de fortes molèsties al genoll.

La remuntada del gran premi l'ha protagonitzat Arón Canet, que sortia vint-i-dosè i ha acabat pujant al tercer calaix del podi. El de la Pobla de Vallbona perd ara el liderat del Mundial per només dos punts de diferència respecte a Lorenzo Dallaporta.

Mala jornada pels pilots catalans de Moto3. El barceloní Gabi Rodrigo ha caigut a la primera volta per culpa d'una errada d'Alonso López, i Albert Arenas ha anat per terra tot sol en el tram final de cursa.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut