Dalla Porta aconsegueix la seva primera "pole" en el GP de Moto3 que es disputa a Jerez

Tatsuki Suzuki sortirà segon, i Celestino Vietti (KTM), tercer. Arón Canet sortirà setè; Marcos Ramírez, vuitè, i Albert Arenas, des de la novena posició
Actualitzat

L'italià Lorenzo Dalla Porta (Honda) s'ha adjudicat la primera "pole" de la seva carrera esportiva en ser el més ràpid en la segona classificació per al Gran Premi d'Espanya de Moto3, que aquest diumenge es disputarà al circuit Ángel Nieto, de Jerez de la Frontera.

Dalla Porta ha marcat un millor temps d'1.46.011, que s'ha quedat una mica lluny del rècord que al matí ha establert l'argentí Gabriel Rodrigo (Honda), amb 1.45.745, i ha continuat amb la "tradició" d'aquesta temporada, en què cap pilot ha repetit millor classificació d'entrenaments; i és que Arón Canet va ser el més ràpid a Qatar; Jaume Masià, a Argentina, i Niccolo Antonelli, a Austin.

Tatsuki Suzuki, sortirà segon, i Celestino Vietti (KTM), tercer. Arón Canet sortirà setè; Marcos Ramírez, vuitè, i Albert Arenas, des de la novena posició.

Jorge Navarro es queda la "pole" de Moto2

Jorge Navarro (Speed Up) ha sorprès a tots els favorits de la categoria en sumar la segona "pole position" de la seva carrera esportiva, la primera a Moto2, després de ser el més ràpid a Xerez. Navarro, a més, amb un temps d'1: 41.182, ha establert un nou rècord de la volta més ràpida de la categoria i arrabassant-li a l'australià Remy Gardner (Kalex) que l'havia aconseguit aquest matí amb 1: 41.393.

Àlex Márquez i Augusto Fernández (tots dos de Kalex), han quedat en segona i tercera posició a la classificació. 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut