Barça

Cubarsí i Eric Garcia es mullen amb Hansi Flick

Tots dos defenses afirmen que tenen una bona sintonia amb el tècnic alemany en els primers dies de feina

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick va marxar a la gira del Barça als Estats Units sense tots els efectius de la plantilla. Pau Cubarsí i Eric Garcia van ser dos dels principals absents a la pretemporada blaugrana. Els dos defenses estaven convocats amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics, on es van acabar penjant un or històric. Sense descans després de París, els dos jugadors tenen ànsies d'adaptar-se a les noves directrius de l'alemany.

 

Bona sintonia

Cubarsí i Eric Garcia no es van perdre la presentació de l'equip davant de l'afició en el Trofeu Joan Gamper contra el Mònaco. Van mirar el partit des de la graderia, conjuntament amb Dani Olmo, perquè fa pocs dies que treballen amb els companys i porten molta càrrega física acumulada.

El primer contacte amb el nou entrenador ha sigut bo, reconeixia Cubarsí a TV3:
 

Encara no hem pogut estar al camp amb les botes amb ell, però es veu una persona molt pròxima que intenta fer el millor pel club i estem molt orgullosos que estigui aquí i que sigui una bona temporada.

 

També es va pronunciar en la mateixa línia Garcia, que després d'un gran curs a Girona es vol reivindicar i fer-se un lloc al Barça:
 

Molt bones (sensacions), ahir va ser el nostre primer dia i ja es va veure el que vol treballar amb l'equip, el que vol que fem i la veritat que molt il·lusionats.

Amb la baixa d'Araujo confirmada durant el primer tram de temporada, Cubarsí i Eric estan cridats a tenir un paper important en la posició de central per competir amb Christensen, Íñigo Martínez i Koundé per un lloc a l'onze.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut