Pau Cubarsí i Aleix Garcia són dos dels tres descartats de la selecció espanyola de cara a l'Eurocopa (Europa Press)
Futbol

Cubarsí i Aleix Garcia es queden fora de la llista per a l'Eurocopa

Els dos jugadors catalans estan entre els descartats per a la fase final. Fermín entra i acompanya els també blaugranes Lamine Yamal, Ferran i Pedri

Redacció Esport3Actualitzat

Luis de la Fuente ha fet públics els tres jugadors que havia de descartar per a l'Eurocopa d'Alemanya. I dels tres, dos són catalans: Aleix Garcia (Girona) i Pau Cubarsí (Barça) han fet la preparació per al torneig continental amb la selecció espanyola però finalment han quedat fora dels plans del seleccionador. En canvi, sí que han entrat els catalans David Raya, Marc Cucurella, Lamine Yamal i Dani Olmo.

El tercer descartat és el jugador de l'Atlètic de Madrid, Marcos Llorente. Els tres desconvocats ja no viatgen a Palma, on el combinat espanyol juga aquest dissabte el seu últim partit de preparació, contra Irlanda del Nord.  

La Federació Espanyola ha fet la comunicació dels convocats d'una forma ben original: per veu dels familiars dels jugadors escollits:  

Sí que ha entrat a la llista definitiva el migcampista del Barça Fermín, que juntament amb Pedri, Lamine Yamal i Ferran Torres conformen el contingent blaugrana de la selecció. 

 

La llista definitiva queda així: 
Porters: Unai Simón (Athletic), David Raya (Arsenal) i Álex Remiro (Reial Societat)

Defenses: Dani Carvajal (Reial Madrid), Jesús Navas (Sevilla),  Aymeric Laporte (Al-Nassr), Robin Le Normand (Reial Societat), Nacho Fernández (Reial Madrid), Dani Vivian (Athletic), Marc Cucurella (Chelsea), Alejandro Grimaldo (Bayer Leverkusen).

Migcampistes: Rodri Hernández (Manchester City), Martín Zubimendi (Reial Societat), Mikel Merino (Reial Societat), Pedri González (Barcelona), Fermín López (Barcelona), Fabián Ruiz (PSG), Álex Baena (Vila-real)

Davanters: Álvaro Morata (Atlètic Madrid), Joselu Mato (Reial Madrid), Mikel Oyarzabal (Reial Societat), Nico Williams (Athletic), Lamine Yamal (Barcelona), Dani Olmo (Leipzig), Ferran Torres (Barcelona),  Ayoze Pérez (Betis)

Una porta cap als Jocs de París?

L'absència de Pau Cubarsí de l'absoluta li obre les portes a la participació als Jocs Olímpics de París. aquesta opció també és possible, tot i que menys improbable, per a Aleix, ja que a la llista olímpica només hi pot haver tres jugadors de més de 23 anys

 

ARXIVAT A:
Pau CubarsíEurocopa 2024
Anar al contingut