Crnogorcevic fitxa per l'Atlètic de Madrid (Atlètic de Madrid)

Crnogorcevic posa rumb a Madrid

La jugadora suïssa fitxa per l'Atlètic de Madrid. La seva sortida allibera massa salarial al club blaugrana
Redacció Esport3 Actualitzat

Fa dies que el Barça buscava la seva sortida per alliberar massa salarial. Anna Maria Crnogorcevic es queda a la Lliga F i jugarà a les files de l'Atlètic de Madrid la temporada vinent. Barça i Atlètic han arribat a un acord en l'últim dia de mercat, que acaba aquest 6 de setembre.

La futbolista, que va arribar al club blaugrana la temporada 2019-20, ja no va viatjar a la gira mexicana de pretemporada i tampoc va participar en el Trofeu Joan Gamper. El Barça, de fet, ha incorporat aquest estiu una jugadora amb el seu perfil, la neerlandesa Esmee Brugts.

Crnogorcevic ha penjat un emotiu missatge de comiat al seu compte d'Instagram on reconeix que no s'esperava marxar.

La suïssa, de 32 anys, va fitxar pel Barça procedent dels Portland Thorns de la Lliga dels Estats Units després de vuit temporades al FFC Frankfurt, on es va proclamar campiona d'Europa l'any 2015.

Amb el Barça ha pogut aixecar dues Champions, els anys 2021 i 2023. Al Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda, la Suïssa de Crnogorcevic va caure eliminada per Espanya als vuitens de final.

L'episodi del català

Un dels episodis que més recordaran els culers és la resposta viral de la suïssa en favor del català. La jugadora va demanar als periodistes que mantinguessin el català quan li fessin preguntes per aprendre'l. Una petició que va aixecar polseguera entre els mitjans de Madrid. Crnogorcevic, nascuda a Suïssa i de pares croats, domina fins a sis idiomes. I, des de la seva arribada a Barcelona, s'ha esforçat a entendre, també, el català.  

Ana Maria Crnogorcevic celebra un gol contra el Reial Madrid (Europa Press)
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut