Crnogorcevic, la primera per l'esquerra en la filera superior, en l'onze titular de l'últim partit de l'OL Reign
Crnogorcevic, la primera per l'esquerra en la filera superior, en l'onze titular de l'últim partit de l'OL Reign
futbol

Crnogorcevic comença amb bon peu la segona part del seu somni incomplert

L'exblaugrana de 33 anys només coneix la victòria des que va aterrar a Seattle

Redacció Esport3Actualitzat

Poques jugadores han deixat una empremta tan gran a Barcelona com Ana Maria Crnogorcevic. Fa poc més d'un any el club blaugrana va obrir la porta a una futbolista suïssa que havia anat perdent protagonisme. Dolguda però resignada a fer les maletes, va trobar equip en un tres i no res, però l'Atlètic de Madrid era el seu lloc. Amb 33 anys, la vida li ha donat una segona oportunitat per completar el somni americà.

Un lustre després d'abandonar el Portland Thorns per posar rumb a Catalunya, Crnogorcevic ha fitxat aquest estiu per una altra franquícia de la NWSL, l'OL Reign de Seattle. A l'estat de Washington hi ha entrat amb bon peu. Tres victòries en tres partits i una assistència per rematar l'Angel City FC. Una jugada va recordar la millor versió de l'helvètica:

Pujant la banda dreta per complementar un atac amb un far que brilla per sobre de la resta: Ji So-yun, mite del futbol coreà i amb dilatada experiència al Chelsea anglès.

Als Estats Units, Crnogorcevic es retrobarà amb peces tan importants de la segona Champions del Barça com Jonatan Giráldez o Asisat Oshoala. El tècnic té segon el Washington Spirit, mentre la nigeriana és setena amb el Bay FC, tres posicions per sobre de l'OL Reign. L'afició blaugrana té més d'un motiu per mirar de reüll el potent campionat nord-americà.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut