Jan Oblak celebrant la seva aturada davant de Cristiano Ronaldo
Jan Oblak celebrant la seva aturada davant de Cristiano Ronaldo (Reuters)
Eurocopa 2024

Cristiano, víctima de la pitjor vacil·lada que se li pot fer després de fallar un penal

El jugador de l'NBA Josh Hart ha fet una piulada a la xarxa social X que no deu haver agradat gens a l'astre portuguès

Redacció Esport3Actualitzat

Cristiano Ronaldo no ha passat la seva millor nit. L'astre portuguès ha vist perillar la classificació de la seva selecció per als quarts de final davant una ordenada Eslovènia que no ha regalat res en cap moment. Sens dubte, el pitjor moment de l'històric 7 de Portugal ha arribat a la pròrroga, quan Jan Oblak li ha guanyat la partida i li ha aturat un rigorós penal a favor dels portuguesos. 

Durant el descans de la pròrroga, CR7 no ha pogut aguantar les llàgrimes i s'ha posat a plorar. Els seus companys han intentat animar Cristiano després de fallar la pena màxima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

La pitjor vacil·lada a CR7

L'acció protagonitzada per CR7 i Jan Oblak ha estat molt comentada a les xarxes socials. Però d'entre tots els comentaris destaca el d'un jugador de l'NBA. Es tracta de l'aler dels New York Knicks Josh Hart, que ha estat contundent afirmant que "Messi hauria marcat" el penal.


Victòria a la tanda de penals

El futbol sempre dona una segona oportunitat, i a la tanda de penals Cristiano ha fet un nou llançament. Aquesta vegada el davanter ha canviat la direcció del xut i, tot i que Oblak ha endevinat el costat, no ha pogut aturar-lo.

Sí que ha estat encertat l'altre porter, Diogo Costa, que ha fet una actuació èpica amb tres aturades per classificar Portugal per als quarts.

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
Anar al contingut