Cristiano celebra el gol decisiu al 97 de la pròrroga
Cristiano celebra el gol decisiu al 97 de la pròrroga
futbol

Torna al passat: la rebequeria de Cristiano perquè donen l'MVP a un rival

Els dos gols del portuguès donen el títol a l'Al-Nassr, vencedor a la pròrroga contra el seu veí de Riad, l'Al-Hilal

Redacció Esport3Actualitzat

És insaciable. El dia que guanyava el primer títol a l'Aràbia Saudita amb dos gols seus, Cristiano ha entelat la seva brillant actuació amb una rebequeria marca de la casa. L'ex del Madrid ha acabat el matx protestant enèrgicament perquè el premi al jugador més valuós de la final de la Copa de Clubs Àrabs ha acabat a les mans del serbi Milinkovic-Savic, del rival i perdedor del duel. El futbol, un esport d'equip per a gairebé tothom menys per a CR7.

Torna per un dia al passat: protesta, marca i balla a la final de la Copa dels Clubs Àrabs

Els dos clubs saudites considerats les ninetes dels ulls del poder s'enfrontaven aquest dissabte a la final de la Copa dels Clubs Àrabs. Un derbi de Riad que ha aprofitat una nit d'estiu per escenificar el nou estatus del futbol d'Aràbia Saudita com a principal pols d'atracció dels cracs mundials.

L'Al-Nassr de Cristiano, Sadio Mané o Brozovic contra l'Al-Hilal de l'exculer Malcom, Sergej Milinkovic-Savic o Koulibaly. Entre tots aquests noms ha destacat el més veterà de tots. El portuguès de 38 anys, pioner en el desembarcament recent de figures a la vora del golf pèrsic, ha marcat els dos gols del seu equip per fer efectiva la remuntada al 97 de la pròrroga.

Per un dia ha semblat que Cristiano tornava al passat. Dianes per duplicat, celebracions testosteròniques, aixecament del trofeu i balls de l'última terra que l'ha acollit. Fins i tot ha acabat entre llàgrimes amb una possible lesió al genoll. Cristiano ha fet renéixer CR7 unes hores, just quan a l'altra punta de món el seu antagonista Leo Messi acumula recitals en tots i cadascun dels seus partits als Estats Units.

L'Al-Nassr dissenyat per l'exculer Goran Vucevic celebrava el títol amb aquesta piulada:

Anar al contingut