Futbol

L'esbroncada de Cristiano al vestidor de la Juve abans de caure a la Champions

Cristiano Ronaldo, a la mitja part del partit de Champions contra el Porto, va tenir una forta discussió i retrets als seus companys d'equip

Redacció Esport3Actualitzat

En la sèrie documental "Todo o nada: Juventus" estrenada aquesta setmana a Amazon Prime, es pot veure l'intercanvi de paraules que van tenir Cristiano i Cuadrado abans de caure eliminats a vuitens en l'edició passada de la Champions. En les imatges es pot veure com el portuguès entra al vestidor cabrejat pel partit que està fent el seu equip, que va perdent 0 a 1 contra el Porto a la mitja part.

"No juguem a res. Juguem com una merda. Jo també m'hi incloc: no juguem a res, s'ha de dir la veritat. S'ha de dir la veritat."

En les imatges es pot veure com l'equip de Torí està abatut al vestidor i l'únic capaç de plantar-li cara a Cristiano és Cuadrado. El colombià, un dels seus amics dins del vestidor "bianconero", se li acosta per intentar calmar-lo, però el portuguès segueix empipat fins que Pirlo els talla a tots dos.

"Has de ser un exemple per a tothom."

Aquest partit va acabar suposant l'eliminació de la Juventus a la Champions 20/21. Els italians van acabar guanyant el partit 3 a 2, tot i anar perdent a la mitja part, però l'equip va acabar caient per la diferència de gols del marcador global.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut