Coutinho és feliç a l'Aston Villa (Reuters)
FUTBOL

Coutinho: "És difícil saber què no va funcionar al Barça"

El jugador brasiler ha tingut paraules amables per al club blaugrana, però ha reconegut que a la Premier s'hi troba la mar de bé

Després de l'amarga etapa al Barça, Coutinho torna a somriure jugant a futbol. Ho fa a la Premier, on ja va triomfar i on reconeix que està molt a gust. De fet, l'experiència està sent tan satisfactòria que l'Aston Villa, l'equip on juga cedit pel Barça, es planteja pagar els 40 milions de l'opció de compra. El contrast amb el seu pas pel Camp Nou és notable. Coutinho, concentrat ara amb el Brasil, ha parlat sobre això al mitjà Globo Esporte, on ha reconegut que ell tampoc hi troba cap explicació.

"És difícil dir què no va funcionar. Vaig passar-hi bons moments, però va haver-hi coses que podrien haver estat diferents. Era el moment de tirar endavant, sempre amb molt de respecte. Estic agraït per haver defensat un club amb tanta història."

En canvi, a l'Aston Villa admet que se n'està sortint tot d'allò més bé.

"Crec que m'he adaptat molt bé en el meu retorn al futbol anglès. És una Lliga que conec i on em sento molt bé jugant-hi. No pots jugar a Anglaterra sense estar en bona forma física. Tinc una història bonica al Liverpool, allà hi vaig ser molt feliç, i ara estic començant a escriure una altra història a l'Aston Villa. He estat molt ben rebut per tothom i això m'està ajudant molt."

Pel que fa al seu retorn amb el Brasil, Coutinho creu que la selecció és una clara aspirant a guanyar el Mundial de Qatar.

"Si preguntes fora del Brasil, difícilment trobaràs algú que no ens col·loqui entre els favorits a guanyar-lo. Sempre hi ha marge de millora i estem treballant per arribar-hi en el nostre millor moment. El Mundial és un somni."

Anar al contingut