Busquets i Zubimendi, cara a cara

Cop de porta de Zubimendi al Barça: "Em motiva més ser el nou Illarra, que el nou Busquets"

Els plans immediats del jugador de 24 anys passen per disputar la Champions com a "txuri-urdin"
Redacció Esport3 Actualitzat

Martín Zubimendi ha deixat una declaració d'amor al club de la seva ciutat, on va entrar amb només 12 anys, que a la vegada és un cop de porta al Barça. Mentre el seu nom segueix sonant amb força per assumir la posició de pivot defensiu blaugrana, el de la Reial Societat ha donat un titular demolidor al Diario Vasco mentre està concentrat amb Espanya:

"Em motiva més heretar el '4' d'Asier Illarramendi que el '5' de Sergio Busquets."

La frase de Zubimendi, que encaixa com un mitjó amb les paraules del seu tècnic quan va assegurar que l'aspiració del seu pupil era disputar la Champions com a "txuri-urdin", refreda les esperances de Xavi Hernández. El tècnic de Terrassa mai ha amagat que el basc era la seva primera prioritat per substituir el llegendari migcampista de Badia del Vallès.

Val a dir que el cost de l'operació, marcat per una clàusula de rescissió de 60 milions, sempre ha estat un altre dels obstacles que allunya el jugador de 24 anys del Camp Nou. Rúben Neves, Amrabat, Guido Rodríguez o el somni anomenat Kimmich... el campió de Lliga necessita un nou "stopper" de cara a la propera temporada i sembla qüestió d'hores que el nom de Zubimendi caigui d'aquesta llista de noms.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut