Ansu pugna amb Akliouche a Mònaco, dijous passat
Ansu pugna amb Akliouche a Mònaco, dijous passat (Reuters)
barça

Convincent resposta de Flick sobre la poca participació d'Ansu Fati

El davanter només va tenir minuts residuals a Mònaco i fa dos partits que està inèdit

Redacció Esport3Actualitzat

Entre tantes lesions, el retorn a les convocatòries d'Ansu Fati va ser la millor notícia abans del debut de Champions. Una setmana més tard, però, el davanter només ha jugat dos minuts residuals, més el descompte, a Mònaco i ha estat inèdit en els últims dos partits de Lliga. No ha estranyat a ningú que a la roda de premsa posterior al Barça-Getafe, a Hansi Flick li preguntessin per la poca participació de l'internacional. La resposta de l'alemany ha estat convincent:

"Ansu Fati sí que està al 100%. Però aquest partit era molt dur i amb el resultat ajustat, i hem decidit fer jugar altres jugadors."

Ara mateix, i d'acord amb el seu cruel historial de lesions, toca protegir el jugador. Ni el sempre enganxifós Getafe de Bordalás ni el Vila-real tan dur dels últims minuts de l'estadi de la Ceràmica eren els rivals idonis per una adaptació progressiva d'Ansu en els esquemes de Flick. I més tenint en compte l'elevada exigència física que el tècnic demana als seus davanters, els primers d'activar el sistema de pressió sobre els rivals.  

Dissabte contra l'Osasuna, Flick tindrà una nova oportunitat d'alinear Ansu. Si considera que Pamplona és una plaça massa feixuga, el següent dimarts el Young Boys suís visita Montjuïc en la segona jornada de Champions. El missatge de Flick és que la temporada és llarga i hi haurà moments per a tothom.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut