Xavi i els jugadors han tret punta de la derrota d'Hamburg
Xavi i els jugadors han tret punta de la derrota d'Hamburg
barça

Conjura al vestidor del Barça: tècnics i jugadors coincideixen en el diagnòstic

Una xerrada de 30 minuts prèvia a l'entrenament d'aquest dimecres ha servit per identificar els problemes. N'hi ha dos, per sobre de la resta

Redacció Esport3Actualitzat

El perfil en anglès del FC Barcelona a X ha passat gairebé 24 hores sense piular. La derrota inesperada del Barça contra el Xakhtar ucraïnès demana autocrítica per identificar els problemes que han enviat l'equip al "petit sot" on, en paraules de Xavi Hernández, ha caigut en les últimes setmanes. Mirar cap endins i ràpid, perquè el calendari no s'atura i, diumenge, l'Alabès puja a Montjuïc.

En roda de premsa, el tècnic de Terrassa va remarcar que la solució passava per fer un "reset" i només finalitzar el partit de Champions a Hamburg va posar fil a l'agulla. Xavi va aprofitar el vol de tornada per fer una primera revisió del vídeo del partit i a primera hora d'aquest dimecres n'ha fet un segon visionat. Però l'entrenador considera que aquest "reset" no és tan fàcil com pitjar un botó i ha volgut conèixer les sensacions dels seus futbolistes.

Conjura al vestidor de la ciutat esportiva

Una xerrada de 30 minuts prèvia a l'entrenament d'aquest dimecres ha servit per identificar els problemes de l'equip. Xavi ha convidat joves i veterans a dir-hi la seva i els pesos pesants han agafat la paraula. Tècnics i jugadors coincideixen en el diagnòstic. A l'equip l'estan penalitzant dos factors durant els partits: la falta de comunicació entre jugadors i les errades de col·locació. Dos debilitats que, per cert, Koundé ja havia insinuat la vigília d'Hamburg

Al Volksparkstadion no va sortir res del que s'havia treballat i el resultat advers va frustrar les intencions del tècnic de donar descans als efectius més carregats de minuts, com Gündogan o Cancelo. En aquest sentit, l'staff assumeix que la plaga de lesions que ha marcat l'inici de temporada ha portat al límit els jugadors sans, un aspecte que pot explicar, en part, el declivi físic en el desenllaç del duel de Champions.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

Una trobada amb regust de conjura per fixar objectius. El més immediat, recuperar les bones vibracions, a la gespa i al marcador, aprofitant la visita dels bascos, catorzens classificats.

Anar al contingut