Mbappé, en un escalfament prepartit d'aquesta temporada
Mbappé en un escalfament prepartit d'aquesta temporada
futbol

Confusió amb el futur de Kylian Mbappé: el Madrid pot tenir un problema

Els resultats d'una temporada sense un referent clar al centre d'atac poden alterar les conviccions de Florentino

Redacció Esport3Actualitzat

El desenllaç del serial etern sobre el futur de Kylian Mbappé pot estar més a prop del que pensem. Si més no, aquesta és la conclusió del seguit d'informacions que han sorgit aquest dimecres al voltant de l'atacant francès. A França el Footmercato i a Alemanya l'Sportbild han assegurat que el jugador ja hauria pres la decisió de jugar al Reial Madrid a partir de la temporada vinent.

Per repetida que sigui, però, sembla que no deixa de ser una especulació més. El crac de Bondy, amb llibertat per negociar amb qui vulgui des de l'1 de gener, té clar que no renovarà amb el PSG, però a la tardor, en un gir de guió inesperat, a les oficines de Florentino Pérez es va descartar el fitxatge del gal. 

Aleshores, ja es va explicar que el Madrid havia tingut en compte tres raons: la imatge del jugador entre el madridisme, l'escala salarial de la plantilla i la política de fitxatges actual. Respecte als dos últims punts, diverses informacions apunten que l'entitat blanca estaria disposada a oferir-li un màxim de 35 milions per temporada, lluny dels 70 que demanaria la seva mare i representant, Fayza Lamari.

Sigui com sigui, l'oferiment explícit d'un futbolista cridat a regnar en el futbol de la propera dècada pot condicionar la decisió final del Madrid. Amb l'equip eliminat de la Copa, els resultats d'una temporada sense un referent clar al centre d'atac poden alterar les conviccions de Florentino, encara dolgut per la plantada del 2022. En tot cas, continuarà...

Anar al contingut