Raphinha és baixa a la final contra el Reial Madrid
Raphinha és baixa a la final contra el Reial Madrid
BARÇA

El comunicat mèdic de Raphinha confirma la baixa contra el Madrid

Raphinha és baixa a la final contra el Reial Madrid

Actualitzat

Les proves mèdiques a Raphinha han confirmat que el brasiler té una lesió muscular al bíceps femoral de la cama esquerra i que serà baixa a la final de diumenge contra el Reial Madrid.

El Barça ha informat, a través d'un comunicat, que la ressonància magnètica que se li ha fet aquest migdia a Riad ha ratificat les conclusions obtingudes en la primera exploració, feta ahir dijous a l'Al-Awwal Park de la Universitat Rei Saud. El brasiler serà, per tant, baixa a la final de la Supercopa de diumenge contra el Reial Madrid, però el club, com és habitual, no ha notificat el temps estimat que estarà fora de l'equip, ja que dependrà de la seva evolució.

 

 

Raphinha va sentir molèsties al bíceps femoral de la cama esquerra durant la primera meitat del partit contra l'Osasuna, corresponent a la semifinal de la Supercopa d'Espanya, i va demanar el canvi fins i tot abans que arribés el descans: al minut 42. El va substituir Lamine Yamal, autor del segon gol.

L'internacional brasiler, de 27 anys, és un home important a la disposició de Xavi Hernández, ja que és la seva primera opció per a l'extrem dret: ha participat en 20 partits. De cara al clàssic de diumenge a la final de la Supercopa, el preparador té diverses opcions: alinear d'inici Lamine Yamal, canviar de banda Ferran Torres, tornar a recórrer a la seva aposta per quatre centrecampistes...

Anar al contingut