Ortiz Arias, en una imatge d'arxiu (Europa Press)
Girona

Comunicat del CTA: "Ortiz Arias en cap moment insulta David López"

El Comité Tècnic d'Àrbitres ha emès un comunicat en què contradiu la versió del futbolista i li demana una rectificació

Redacció Esport3Actualitzat

El Comité Tècnic d'Àrbitres ha emès un comunicat per respondre les paraules de David López. El futbolista del Girona havia denunciat insults de l'àrbitre, Miguel Ángel Ortiz Arias, durant la primera part, però el CTA ha desmentit la seva versió i diu que, després d'haver escoltat els àudios del partit, "en cap moment s'insulta o es falta al respecte" al central català.

"Un cop el CTA ha escoltat els àudios complets del partit Girona-Almeria, enregistrats segons s'indica en el protocol del VAR, vol informar que l'àrbitre del matx, Miguel Ángel Ortiz Arias, en cap moment insulta o falta el respecte al jugador número 5 del Girona, David López. Només l'adverteix que si continua amb aquest comportament es veure obligat a mostrar-li la segona targeta groga."

El comitè també convida el futbolista i el cos tècnic i directius del Girona que ho considerin oportú a escoltar, a la seu del CTA, els àudios del partit. A més, li demana una rectificació pública en els mateixos termes que va fer les declaracions.

La denúncia de David López

Només acabar la primera part del Girona-Almeria, David López ha sorprès tothom amb una greu acusació contra l'àrbitre del partit, Miguel Ángel Ortiz Arias.

En una breu entrevista amb la televisió amb drets, el futbolista del Girona l'ha acusat d'haver-lo insultat i ha dit que tots els futbolistes sabien ja com era aquest col·legiat.

"Et falta el respecte, t'insulta. No es pot treballar així. La mala educació i la prepotència no es poden acceptar."

"El coneixem tots els jugadors de Primera Divisió. Sempre pots dir una paraula per sobre d'una altra, però no insultar ni faltar el respecte."

Durant la primera meitat, l'àrbitre li ha ensenyat una targeta groga, i ha estat en aquesta acció quan s'hauria produït l'intercanvi de paraules i els suposats insults del col·legiat.

Després del descans, la polèmica ha continuat amb l'àrbitre obligant David López a treure's una polsera que duia tapada amb esparadrap. La decisió ha fet que la segona part comencés amb retard, i s'ha tornat a veure el defensa català molt contrariat.

Resum del Girona - Almeria (5-2)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut