Vitalii Sapylo, de 21 anys, i Dmytro Martynenko, de 25, han mort durant la invasió a Ucraïna (@FIFPRO)

Commoció per la mort de tres esportistes ucraïnesos

La FIFPRO ha comunicat la mort de dos jugadors que eren en territori ucraïnès. S'ha confirmat també la mort de Yevhen Malyshev, un jove biatleta ucraïnès de 20 anys que estava fent el servei militar
Redacció Esport3 Actualitzat

El sindicat internacional de futbolistes internacionals (FIFPRO) ha comunicat la mort dels dos primers futbolistes ucraïnesos, Vitali Sapilo, de 21 anys, i Dmitro Martinenko, de 25, a conseqüència de la invasió de Rússia sobre Ucraïna.

El sindicat FIFPRO es va sumar ahir als molts organismes esportius que han reclamat la suspensió de la Federació Russa de Futbol i va demanar suport per evacuar les persones innocents atrapades al mig de la guerra, iniciada per l'entrada de l'exèrcit rus a territori d'Ucraïna el 24 de febrer.

L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), presidida per David Aganzo, també ha emès un comunicat lamentant els fets:

"Els nostres pensaments estan amb les famílies, amics i companys d'equip dels dos joves jugadors ucraïnesos Vitali Sapilo i Dmitro Martinenko, les dues primeres pèrdues del futbol comunicades en aquesta guerra. Descansin en pau."

S'ha confirmat també la mort de Yevhen Malyshev, un jove biatleta ucraïnès de 20 anys que estava fent el servei militar. La federació de biatló del propi país ha confirmat la tragèdia i ha informat que ha mort en un atac de Rússia.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut