El Betis ha caigut davant l'Eintracht Braunschweig

Comencen sent amistosos i acaben com disgustos de pretemporada: Vila-real i Betis, debuts per oblidar

Els primers assajos de l'estiu ja poden enfrontar rivals de l'elit continental en estats de forma desiguals
Redacció Esport3 Actualitzat

Fa uns anys les pretemporades es dissenyaven per anar de menys a més: pels primers testos, quan els jugadors encara estan lluny de la seva millor forma física, es buscaven rivals modestos, deixant els amistosos més exigents per al final. Darrerament, aquest plantejament ha canviat i els primers assajos de l'estiu ja poden enfrontar rivals de l'elit continental.

Enfrontaments entre equips aparentment igualats, que poden convertir-se en estrenes per oblidar per a un dels dos si els nivells de preparació són desiguals. Li ha passat al Vila-real. Els de Quique Setién s'han creuat aquest dissabte amb el Saint Gallen de la Primera suïssa, que els ha fet un estrip. Els helvètics, més motivats i intensos, han ridiculitzat amb sis gols uns groguets preocupats per les possibles marxes d'estendards com Gerard Moreno o Chukwueze. El nigerià, pretès pel Milan, ha fet el gol de l'honor castellonenc (6-1).

No tan sagnant en el pla esportiu, però nefast en termes de planificació de plantilla ha estat l'amistós del Betis contra l'Eintracht Braunschweig de la Segona alemanya. A banda de rebre tres gols només en la primera meitat, el pitjor ha estat la lesió de Luiz Henrique.

Els andalusos confiaven a poder fer caixa amb la venda del brasiler (es parla de 20 milions), objectiu de Juventus, Nàpols i Liverpool, i aquest inoportú esquinç pot obstaculitzar un moviment que havia d'obrir la porta a noves inscripcions.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut