Enzo Fernández, Levi Collwill i Marc Cucurella han passat la primera tria (Reuters)

Com té previst gestionar el Chelsea l'overbooking de jugadors

L'equip anglès, actualment amb 42 jugadors, haurà de decidir a qui concedeix les 25 fitxes professionals però té un comodí
Redacció Esport3

"Beneït problema", diuen els entrenadors professionals quan han de triar entre dos jugadors que han fet mèrits per ser titulars. Sempre és millor gestionar l'abundància que la carència, però la hiperactivitat demostrada pel Chelsea en l'actual mercat de fitxatges viurà en els pròxims dies una segona fase: triar a qui se selecciona i a qui es deixa fora de les competicions oficials. 

La Premier League anglesa imposa un límit de 25 fitxes sénior i el Chelsea compta a dia d'avui amb 42 jugadors. Els números no surten, tot i que el club londinenc compta amb un comodí: no hi ha límit per als jugadors de 21 anys o menys i ara hi ha 12 jugadors a la llista que compleixen aquest requisit. De fet, fins a 9 dels 14 jugadors que ha incorporat aquest estiu, entre ells el català Marc Guiu, tenen 21 anys o menys. Un altre fet és que un llistat de 35 jugadors o més pot ser difícil de gestionar sense conflictes durant la temporada, sobretot per a un tècnic novell com Enzo Maresca.  

Descartats de primer nivell

Els altres clubs estan a l'aguait per si hi ha algun descartat de cert nivell. La primera tria va ser la convocatòria per al partit inaugural de la Premier, contra el Manchester City, i ja va generar el primer incendi: l'internacional anglès Raheem Sterling va mostrar la seva disconformitat en una nota pública. Altres jugadors amb cartell corren perill de quedar-se en fora de joc si no canvien d'aires aviat: jugadors com Kepa Arrizabalaga, Romelu Lukaku o Ben Chillwell ja han rebut un primer avís. Hauran d'espavilar-se.   

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut