Aficionats del Manchester United en una imatge d'arxiu
Aficionats del Manchester United en una imatge d'arxiu
Futbol

Com s'ho farà el Barça per evitar un altre "Eintracht" contra el Manchester United

El club blaugrana implementa per primer cop unes mesures que tenen com objectiu una invasió massiva d'aficionats anglesos

Actualitzat

Contra el Manchester United, el Barça no vol que es repeteixin les escenes de l'últim partit de l'Europa League al Camp Nou, davant l'Eintracht de Frankfurt. Per això el club ha posat en marxa un protocol per evitar que les grades tornin a omplir-se d'aficionats visitants, com va passar aquell dia. 

La mesura més novedosa per a aquest partit, declarat d'alt risc, és l'obligació que tindran els abonats que alliberin el seient d'omplir un formulari amb les dades de la persona que l'ocupi. Amb aquest norma, no es pot impedir l'accés a l'estadi d'aficionats estrangers, però sí que el club podrà identificar-los ràpidament en cas d'incidència.

Fins a l'hora del partit hi ha temps perquè els socis que vulguin cedir el seu abonament del Camp Nou, omplin el formulari amb el nom i el DNI de la persona que farà ús del carnet.

A més, els seguidors del Manchester United que es puguin beneficiar d'un abonament no podran exhibir vestimenta ni símbols del club visitant. Sí que ho podran fer els que adquireixin les entrades a través dels touroperadors oficials, que el club ha limitat a un miler, i que ocuparan la zona reservada a l'afició rival. 

És la primera vegada que el Barça ho posa en marxa. L'objectiu és evitar una invasió d'aficionats del Manchester United, com va passar la temporada passada amb l'Eintracht de Frankfurt. 

Anar al contingut