Dani Olmo durant un partit amb el Leipzig
Dani Olmo durant un partit amb el Leipzig
Barça

Clàusula enverinada: el Barça negocia per Olmo a contrarellotge

El davanter egarenc és un dels objectius del Barça i espera tancar la seva sortida del Leipzig abans d'aquest dissabte

Dani Olmo ha tornat aquests dies a Catalunya després de guanyar l'Eurocopa per visitar el seu campus benèfic a Terrassa i rebre l'homenatge de la seva ciutat. Mentrestant els seus representants continuen parlant amb els diferents clubs que s'han interessat pel seu fitxatge. Un d'ells és el Barça, que ja fa setmanes que manté contactes amb els seus agents per manifestar-los que el davanter egarenc és un dels objectius que interessen al nou entrenador, Hansi Flick.

El màxim golejador de l'Eurocopa té un acord amb el seu club, el Red Bull Leipzig, segons el qual la seva clàusula de sortida són 60 milions d'euros, un acord amb data de caducitat. Aquest dissabte finalitza aquesta opció i, per tant, si cap club no la fa efectiva abans haurà de negociar partint de zero amb el conjunt alemany amb el perill que les pretensions econòmiques augmentin. Per part del jugador té clar el que vol:

Jo vull estar en un equip on m'estimin i em valorin i el que jo vull és guanyar. Soc ambiciós, ara hem guanyar aquesta Eurocopa que tant estàvem buscant i jo vull continuar guanyant.

Pel que fa al fitxatge de Dani Olmo, el Barça té molta competència. Malgrat que el desig del jugador seria tornar a Barcelona, on es va formar a la Masia, equips com el Manchester City, el Bayern i l'Atlètic de Madrid també han mostrat el seu interès i el desig del davanter egarenc seria tancar el seu futur al més aviat possible.

Reunió amb Nico Williams

El Barça segueix fent passos per apropar-se a Nico Williams. Aquest dimecres, segons ha avançat Jijantes, Deco s'hauria reunit amb l'agent de l'extrem de l'Athletic de Bilbao, Félix Tainta.

Nico s'ha convertit en l'objectiu de l'estiu per al Barça, tal com va dir el mateix president Laporta en una entrevista a Catalunya Ràdio, i el director esportiu blaugrana no ha deixat passar l'oportunitat de trobar-se amb l'agent de Nico en un punt intermedi entre Barcelona i Bilbao: Saragossa.

Nico Williams felicita Lamine Yamal després del seu golàs a l'Eurocopa (REUTERS/Annegret Hilse)

Segons Jijantes, la reunió s'hauria fet a l'Hotel Palafox, on haurien dinat en una sala privada.

 

Anar al contingut