Kounde, protestant a Soto Grado una acció del partit
Kounde, protestant a Soto Grado una acció del partit (Reuters)
Barça

Clamor blaugrana: les dues accions polèmiques a Vallecas

Els jugadors blaugranes han protestat amb intensitat un possible penal a Dani Olmo i el gol anul·lat pel VAR a Lewandowski

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha sortit endollat a la segona part a Vallecas, amb la idea de canviar la mala imatge que havia deixat a la primera, on Unai López havia marcat pels madrilenys. En la primera jugada amb la samarreta del Barça, Dani Olmo s'ha internat a l'àrea rival i ha acabat caient a terra. El col·legiat del partit no ha vist res punible i tampoc el VAR.

En el 60', Pedri ha transformat el gol de l'empat per a un Barça crescut. Però en el minut 70 ha arribat l'acció polèmica del partit. Lewandowski ha fet el segon gol dels blaugranes, el que permetia la remuntada momentània. Però des del VAR, Figueroa Vázquez ha decidit avisar l'àrbitre principal, César Soto Grado, perquè revisés la jugada. I és que en l'acció anterior al gol, Kounde ha trepitjat lleugerament Pep Chavarría en el control de la pilota.


Soto Grado no ha dubtat i ha anul·lat el gol. Polèmica servida a Vallecas amb els jugadors del Barça fent-se creus del que acabaven de veure.


Mira el resum del Rayo-Barça (1-2)

Anar al contingut