El futur de Vitor Roque sembla estar fora del Barça
El futur de Vitor Roque sembla estar fora del Barça (Europa Press)
Barça

Cimera amb el Betis a Barcelona per Vitor Roque

Aquest dilluns a la tarda, una comitiva bètica ha viatjat a Barcelona per reunir-se amb el jugador i el seu agent

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça continua pendent del capítol de sortides per poder completar les inscripcions i poder comptar amb Dani Olmo de cara a la pròxima jornada. Mentre que el club continua pendent del futur de Gundogan, el jugador ha comunicat aquest dilluns que deixa la selecció del seu país. Amb Alemanya ha disputat 82 partits des que va debutar el 2011 fins a l'Eurocopa d'aquest estiu. 

Una altra sortida que es pot concretar les pròximes hores o dies és la de Vitor Roque. El jugador, que ha estat convocat per a la selecció sub-20 del Brasil, ha estat un dels noms del dia en clau blaugrana. I és que una comitiva del Betis, liderada per l'exfutbolista Joaquín, ha viatjat aquest dilluns a Barcelona per reunir-se amb el jugador i el seu agent

El Betis busca un 9 per a aquesta temporada, però el de Vitor Roque no és l'únic nom que tenen sobre la taula. En aquest sentit, l'interès sobre el jugador dependrà molt de les condicions que es posin per a la seva sortida. El més factible seria una cessió a l'equip sevillà. Tot i això, el brasiler també està en contacte amb l'Sporting de Lisboa.

Sigui un equip o l'altre, tot apunta que Vitor Roque abandonarà la disciplina blaugrana aquest estiu. De fet, és un dels jugadors que encara no estan inscrits a la Lliga, una inscripció que és clau perquè el Barça el pugui cedir. I és que sense inscripció no hi pot haver cessió, només un traspàs. Un traspàs que realment és el que interessa al FC Barcelona i, en aquest moment, l'Sporting de Portugal és el club disposat a pagar més per al futbolista brasiler.

Anar al contingut