Dani Olmo durant un partit amb el Leipzig en una imatge d'arxiu

El Barça aposta fort per Dani Olmo

El Barça ha accelerat aquest dimarts per tancar l'operació de l'egarenc. La reunió amb el club alemany, amb presència de Deco i l'agent del jugador, ha donat fruits.
Redacció Esport3 Actualitzat

Dani Olmo i Deco podrien estar volant a Barcelona en aquest mateix moment després de la cimera que ha tingut lloc a Leipzig entre el director esportiu del Barça i els agents del jugador per negociar la possible incorporació del jugador. Les càmeres de Jijantes han captat imatges del moment de la trobada:

Segons ha pogut saber TV3, les negociacions estan molt avançades i el fitxatge d'Olmo podria ser oficial dimecres a la tarda. La revisió mèdica del futbolista apuntaria a dijous al matí.

Les últimes setmanes, el Barça ha intensificat els contactes per Olmo: primer el Barça va presentar una primera oferta de 40 milions fixos (10 per any des del 2025) i 20 més en variables que es dividien en 5, per cada lliga guanyada fins a un màxim de dos, i 5 més per cada Champions, també amb un màxim de dos. Aquesta proposta va ser rebutjada pel Leipzig. Ara, el Barcelona ha pujat la xifra fixa fins a 50 milions.

Nico Williams i Dani Olmo durant un partit de l'Eurocopa

El club alemany demana per Olmo els 60 milions d'euros de la clàusula de rescissió, però el Barça treballa per abaratir l'operació. Alguns mitjans asseguren que el Barça ja hauria arribat a un acord amb el Leipzig per Dani Olmo per 55 milions, que firmaria per 6 temporades.

"All in" a Dani Olmo

Després que Nico Williams hagi ofert una imatge d'unitat amb l'Athletic Club aquest matí, el Barça aposta fort per Dani Olmo. Els dos objectius culers d'aquest estiu eren els dos internacionals, però l'extrem de l'Athletic ja s'ha incorporat als entrenaments amb el bloc d'Ernesto Valverde, una setmana abans de la data prevista. De tota manera, des de la cúpula esportiva blaugrana diuen que no descarten encara la incorporació de Nico Williams al 100 x 100.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut