Els bessons prodigi de la Masia brillen en la seva estrena internacional
Djordje Cikusa encarant el porter dels Països Baixos (EFE)
HANDBOL

Cikusa: els bessons prodigi de la Masia del Barça brillen en la seva estrena internacional

Els germans Cikusa anoten quatre gols cadascun en un debut històric amb la selecció espanyola contra els Països Baixos

Redacció Esport3Actualitzat

D'entre els joves jugadors que estan debutant amb el primer equip del Barça d'handbol, un cas concret està acaparant més focus que la resta. Els germans Djordje i Petar Cikusa encara són menors d'edat, però ja han fet el pas a la selecció espanyola i han impressionat en el seu debut. Aquest dijous a la tarda van estrenar-se a la Golden League contra els Països Baixos i van deixar rècords i jugades destacades per a la galeria.

El partit va acabar amb una contundent victòria espanyola per 39 a 28. El primer d'entrar a la pista va ser Djordje, que amb 17 anys, 10 mesos i 22 dies, va convertir-se en el debutant més jove a la selecció des de fa quatre dècades. Juntament amb el seu bessó Petar, que va tardar uns minuts més a estrenar-se, van conduir Espanya a una gran segona meitat on van distanciar-se dels Països Baixos al marcador. Tots dos jugadors van acabar amb quatre gols, superats només pels sis d'Adrià Figueras.

A més de sumar xifres, els bessons de Bordils van deixar mostres de talent que s'han estès per les xarxes. Destaca la potent canonada de Petar que va entrar per l'escaire i fins i tot va deixar el porter rival bocabadat:

El proper partit de la selecció espanyola en el torneig es disputarà aquest dissabte (14.15) contra Dinamarca, la campiona del món vigent. Vist l'efecte dels bessons contra els Països Baixos, es preveu que Jordi Ribera els doni encara més protagonisme.

Anar al contingut